12.10.12

Ο Paul Ryan κλέβει τους Nirvana;


Η Ελλάδα μπορεί να ψάχνει το στικάκι του Παπακωνσταντίνου, που το έχασε ο Βενιζέλος, ή να ασχολείται με τους πλακωμούς των χρυσαυγιτών με τον Τατσιόπουλο και τα υπόλοιπα ανέμελα παιδιά, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Αμερικάνοι ασχολούνται με πολύ σοβαρότερα πράγματα.





Όπως είναι τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ, που στη χώρα της κόκα κόλα και της μηλόπιτας, έχουν μεγάλη παράδοση, αφού εκεί η τηλεόραση ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Και πέρα από την μεγάλη μάχη μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία, διεξάγεται παράλληλα και μια ακόμη, όχι λιγότερο σημαντική για το αποτέλεσμα των επερχόμενων  εκλογών, που είτε μας αρέσει είτε όχι, θα βγάλουν πλανητάρχη!
Έτσι, χθες διεξήχθη μια ακόμη σκληρή τηλεμαχία, αυτή τη φορά μεταξύ των δυο υποψήφιων αντιπροέδρων,  Paul Ryan και  Joe Biden.
Οι ερωτήσεις πολλές, το ίδιο και οι απαντήσεις, όπως επίσης οι αντεγκλήσεις, τα τσιτάτα, το χιούμορ, κλπ.
Και οι δυο υποψήφιοι προσπάθησαν να κερδίσουν πόντους, προβάλλοντας ένα ανθρώπινο  πρόσωπο, που τόσο αρέσει στους Αμερικανούς ψηφοφόρους.
Αυτό που έμεινε όμως από την όλη διαδικασία, και που έχει βάλει φωτιά στο (αμερικανικό) διαδίκτυο, είναι η ανθρώπινη «εξομολόγηση» του Paul Ryan σχετικά με το πώς και γιατί, αν και ονόμασε την κόρη του Liza, την φωνάζει Bean, δηλαδή φασόλι.
Όπως είπε, απαντώντας σε σχετικό  ερώτημα για το μείζον στην Αμερική ζήτημα των εκτρώσεων,  το αποφάσισε, όταν βλέποντας για πρώτη φορά το υπερηχογράφημα της εγκύου συζύγου του, το έμβρυο έμοιαζε με … φασόλι!
Ανθρώπινη εξομολόγηση μεν, κλεμμένη δε.
Και μάλιστα κλεμμένη από τον μακαρίτη πλέον, και άλλοτε σούπερσταρ της αμερικανικής ροκ σκηνής, τον μεγάλο Kurt Cobain των θρυλικών Nirvana.
Αμέσως, οι γνώστες της ροκ τσίμπησαν.
Και έσπευσαν στο διαδίκτυο για να θυμίσουν στους υπόλοιπους ότι και η κόρη του μακαρίτη έχει το Bean ως δεύτερο όνομα, επειδή ο μπαμπάς της είχε πει κάποτε δημοσίως, πως του θύμισε φασόλι όταν την πρωτοείδε σε υπερηχογράφημα….
Βέβαια, μπορεί να πρόκειται για απλή σύμπτωση, αφού έτσι κι αλλιώς, όλα τα έμβρυα μοιάζουν με φασόλια. Έτσι δεν είναι;
Αλλά μήπως είναι σύμπτωση και το ότι ο Ryan έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν, πως είναι χρόνια τώρα φανατικός θαυμαστής  των Nirvana; Δείτε εδώ: Grunge Report
Κάτι ύποπτο συμβαίνει…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου