9.12.12

Ποιος προστατεύει τους ισλαμιστές δολοφόνους;


Η τέως πρωθυπουργική οικογένεια, έδωσε Γη και Ύδωρ στους Καταριανούς επενδυτές. Από τα μυστικά ταξίδια του Νίκου Παπανδρέου, ως την διθυραμβική παρουσίαση στο μέγαρο Μαξίμου, την απόδοση των εκατοντάδων εκατομμυρίων σε εταιρεία του ομίλου Μπόμπολα.
Την ίδια στιγμή που το ΕΘΝΟΣ βάφτιζε τον ισλαμοφασίστα δολοφόνο μωρών της Τουλούζης ως μαχητής της Τζιχάντ!
Συμπτώσεις, όπως πάντα.

  
Μία μαύρη φασιστική σκιά έχει απλωθεί πάνω από την χώρα.
Ένα απεχθές έγκλημα μίσους στην Πάτρα από φανατικό ισλαμιστή, μεταφράστηκε σε “συμπλοκή επειδή τους ενοχλούσε ο σκύλος”. Ο δολοφόνος βαφτίστηκε “ανήλικος Αφγανός”, όπως ακριβώς είχε πάρει άσυλο το κτήνος της Πάρου. Οι υπεύθυνοι που του έδωσαν άσυλο δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, παρά τις απανωτές ερωτήσεις Μαρκόπουλου, Νικολόπουλου κλπ στην βουλή.
Ουδείς βέβαια μπήκε στον κόπο να γράψει αυτό που έχουν αποκαλύψει με εκτενή ρεπορτάζ ξένες εφημερίδες, το μίσος των ισλαμιστών στα συμπαθή τετράποδα που ήταν και η αιτία του φόνου. Γεγονός που έχει δημιουργήσει ακόμα και συρράξεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπου ισλαμικές οργανώσεις ζητούν την απαγόρευση κατοχής σκύλου
Το έγκλημα αυτό λοιπόν, ήταν χαρακτηριστικό έγκλημα μίσους, αλλά αντιμετωπίστηκε ως καθημερινότητα.
Όπως ακριβώς και το έγκλημα μίσους εναντίον του παιδιού στην Πάρο, που έκανε το λάθος να είναι γυναίκα. Το κτήνος μάλιστα χαρακτηριζόταν από τα καθάρματα που το απασχολούσαν ως “ευσεβής μουσουλμάνος που τηρούσε το Ραμαζάνι”.
Και σε εκείνη την περίπτωση, έγινε ολόκληρη κινητοποίηση αρχών, δημάρχων, μεγαλεκδοτών για να αποσιωπηθεί το έγκλημα. Στην συνέχεια, ο υπάνθρωπος φασίστας χαρακτηρίστηκε “ανήλικος” και έτυχε προστασίας εκλεκτής δικηγόρου. Στην συνέχεια, έγκλημα κατά ναρκέμπορα στο κέντρο από αλλοδαπό, χαρακτηρίστηκε ως “ρατσιστικό” με την συμμετοχή ακόμα και του υπουργού Ρουπακιώτη στην άθλια προπαγάνδα, ώστε να υπάρξει “συμψηφισμός” στην κοινή γνώμη.
Εάν σας φαίνεται φυσιολογικό ή “ιδεοληψία” να κινητοποιούνται ακόμα και υπουργοί για να υπερασπίσουν ναζιστικά κτήνη, κάνετε λάθος.
Τα λόμπις που ενορχηστρώνουν παρόμοιους μηχανισμούς, έχουν άφθονο χρήμα και ισχυρές προσβάσεις. Πρόσφατα, ακόμα και οι Αμερικανοί που πρωτοστάτησαν στις ισλαμοφασιστικές εξεγέρσεις σε Λιβύη και Συρία, αποκάλυψαν τον ανεξέλεγκτο ρόλο του Κατάρ που υπόθαλψε τις εγκληματικές ομάδες. Οι οποίες μετουσιώθηκαν σε “επαναστάτες” και στις δύο περιπτώσεις.
Υπήρξε προχθες σαφές κατηγορώ από τον Λευκό Οίκο για τον συνεχιζόμενο εξοπλισμό της Αλ Κάιντα στην Λιβύη με όπλα από το Κατάρ. Ειδικά μετά την κατακραυγή της σφαγής στην πρεσβεία που έγινε με Αμερικάνικα -τρανζιτ Κατάρ- όπλα.
Τα λόμπις όμως είναι ισχυρότατα όχι μόνο στην Αμερική αλλά ακόμα και στο “αντιισλαμικό” Ισραήλ, όπου όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η Μοσάντ εκτελούσε τους Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες με χρηματοδότηση της …Σαουδικής Αραβίας!
Το Κατάρ πλήρωνε αφειδώς για την περίθαλψη των ισλαμοφασιστών της Λιβύης στην Ελλάδα, συμφωνία για την οποία “κατηγορήθηκε” ως χρυσοφόρος διαμεσολαβητής, μέλος ισχυρής πολιτικής οικογένειας.
Το πόσο ψηλά φτάνει η σήψη δεν χρειάζεται “συνωμοσιολογία” για να το αντιληφθούμε. Ούτε όμως είμαστε σε θέση να αναμένουμε πότε οι σουλτάνοι θα ζητήσουν να βιάσουν τα παιδιά των συνεργατών τους, κατά την προσφιλή τους τακτική. Τότε πλέον θα είναι αργά για την πατρίδα.
Οι εχθροί της Ελευθερίας δεν είναι άνθρωποι, δεν δικαιούνται κανέναν ανθρωπισμό, αφού έχουν θέσει εαυτόν εκτός ανθρωπότητας. Κάθε ένας από το μετερίζι του, ας εμποδίσει την ανθρωπότητα και τον Ελληνισμό από το να γίνει θύμα ενός νέου ολοκαυτώματος.
Ο Πόντος και η Σμύρνη γέννησαν το Άουσβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου